Stanciu la CFR? Becali îi râde în nas fostului stelist: “Aş vrea să se ducă Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei!”

Gigi Becali a reacționat, după ce Stanciu a dezvăluit că l-a influențat pe Alex Chipciu să semneze cu CFR Cluj.

Nicolae Stanciu a povestit că Alex Chipciu i-a cerut sfatul înainte să semneze cu CFR Cluj, transfer care s-a realizat în ianuarie. Stanciu a spus că i-a transmis prietenului său că face o alegere bună. Mijlocaşul lui Slavia Praga a declarat că şi el ar semna cu CFR Cluj dacă ar apărea oportunitatea.

“Am vorbit și cu Alex, dar nu cred că l-am influențat cu ceva. Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul.”, a declarat Stanciu

Patronul roș-albaștriilor spune că nu s-a supărat pe Nicolae Stanciu, mijlocaşul FCSB în trecut. Gigi Becali susţine că s-ar bucura să-l vadă şi pe Stanciu în Gruia, deoarece orice prestație proastă a jucătorului l-ar putea ajuta pe finanțator în lupta cu rivala, CFR Cluj.

”Nu m-a deranjat, dar şi eu spun: Aş vrea să se ducă Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei. M-am bucurat când s-a dus Chipciu la ei. Ţin foarte mult la Chipciu şi m-am bucurat foarte mult că s-a dus, că mă ajută şi el pe mine. Să se ducă şi Stanciu, că ei sunt prietenii mei şi să m-ajute la CFR, acum. Să mai dea câte un chix.”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Nicolae Stanciu a plecat de la FCSB, în vara anului 2016, la Anderlecht pentru suma record de 10 milioane de euro. Este cel mai scump transfer din istoria clubului.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali sfidează perioada de criză din fotbalul românesc: “Toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare!”

Spynews.ro