Haosul de la Dinamo, prin ochii unui fost mare internațional! ”Sunt ai nimănui! Se simt părăsiți”

Situația de la Dinamo este una delicată de foarte mult timp, iar fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău (53 ani) a comentat pe seama subiectului.

Fostul mare mijlocaș al clubului din Ștefan cel Mare a pus forma slabă a echipei pe seama instabilității din interiorul clubului și este mândru de devotamentul de care au dat dovadă fanii ”alb-roșii”. Totuși, consideră că e nevoie de un finanțator care să administreze corect banii și situația delicată de la Dinamo.

ioan ovidiu sabau membru al generatiei de aur revine in iarba la 47 de ani 164309

„Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea. Sunt jucători care nu mai pun pasiune, suflet. Până la urmă, e de înțeles, sunt ai nimănui. Nimeni nu le acordă atenție, se simt părăsiți. 

Nu cred că vor pica în B, totuși. Sunt echipe și mai slabe, plus că Dinamo mai are câțiva fotbaliști importanți, care ar trebui să joace doar din plăcere de-acum înainte. 

Jucătorii transferați în iarnă au venit doar pentru bani. Nu sunt crescuți de club, nu îi interesează culorile. Poate că echipa a jucat mai bine într-o perioadă în care încă se spera, când încă erau zvonuri că va prelua altcineva clubul, și au reușit într-un fel să se deconecteze de la probleme.

Sabaugeneratieaur

Din păcate, părerea noastră, a foștilor jucători, nu mai contează, suntem mai puțini luați în seamă. Ceea ce fac suporterii e incredibil! N-am mai văzut așa ceva pe la alte cluburi. Dacă Steaua, de exemplu, trecea printr-o astfel de situație, cred că era desființată de mult. Însă nu e suficient. Fanii își fac bine partea lor, dar mai au nevoie de un finanțator, un președinte, oameni care lipsesc în prezent,”, a spus Sabău pentru GSP.ro.

dinamo paul anton

În ultima etapă, Dinamo a făcut doar 1-1 cu Voluntari, ceea ce confirmă criza de rezultate pentru ”câinii roșii”, care sunt pe locul 13, cu doar 27 puncte.

CITEȘTE ȘI –>> Jerry Gane, despre play-out: „Va fi o luptă grea, dar trebuie să luptăm în continuare”