RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Halep și-a ales partenera de antrenament din perioada de izolare! Cu cine pregătește debutul la Australian Open

Fostul lider din clasamentul mondial WTA, Simona Halep (29 de ani), își petrece cele 14 zile de carantină impuse de organizatorii Australian Open, la Adelaide, într-un hotel de lux!

Actualul loc 2 în ierarhia WTA așteaptă cu nerăbdare debutul în primul mare Grand Slam al noului an. Simona Halep se află în aceste momente la Adelaide, acolo unde își petrece perioada de izolare alături de cei mai buni sportivi ai tenisului mondial. După ce a fost testată negativ cu COVID-19, Halep a primit din partea organizatorilor Australian Open câteva privilegii, astfel că jucătoarea din România a profitat din plin de ele.

Considerați de către organizatori drept sportivi de elită, cei care sunt cazați la Adelaide au primit din partea celor care pregătesc debutul turneului, acceptul de a putea să își aleagă un partener de antrenament. Constănțeanca nu a stat prea mult pe gânduri și a ales-o pe Irina Begu, tenismenă care va participa și ea la competiție, dar care trebuia să stea la Melbourne pentru cele 14 zile.

Sursa foto: Simona Halep/Facebook

Anunțul a fost făcut de Simona Halep prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook.

Partenerul meu de antrenament pentru cele două săptămâni în Adelaide. Recunoscător că pot să-l petrec cu prietenul meu cel mai bun, Irina Camelia Begu. Abia aștept să te văd Adelaide pe 29 ianuarie!, a fost mesajul postat de actualul loc doi mondial.

Citește și Mihăilă a spart gheața la Parma! A marcat primul gol și a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare