RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Halep, inclusă de francezi într-un top al meciurilor memorabile! Ce poziție ocupă fostul lider mondial

Actualul loc 2 în clasamentul WTA, românca Simona Halep (29 de ani), se află în acest moment la Adelaide, acolo unde așteaptă să debuteze în primul Grand Slam al acestui an, Australian Open!

Constănțeanca a reușit de-a lungul timpului să uimească pe toată lumea datorită performanțelor sale uimitoare, iar fostul lider mondial a avut evoluții care au intrat direct pe primele file ale istoriei tenisului feminin.

Recent, jurnaliștii din Franța au întocmit un clasament al celor mai spectaculoase meciuri din istoria turneului de la Australian Open. Simona Halep s-a clasat pe poziția 31 într-o ierarhie din care au fost selectate top 50 cele mai memorabile partide de la primul Grand Slam al anului.

Disputa din anul 2018 dintre Simona Halep, liderul mondial la acea vreme, și Laurent Davis a stabilit recordul celui mai mare număr de game-uri disputate în cadrul turneului de la Melbourne. Tenismena din România a învins-o pe americancă în trei seturi, 4-6, 6-4, 15-13.

„Când Lauren Davis, locul 76 mondial, câştigă primul set, lumea îşi spune că Simona Halep va trebui să tragă tare pentru a evita o eliminare neaşteptată. Nimeni însă nu-şi imagina ce va urma. Românca se va impune după o luptă de 3 ore şi 44 de minute (2 ore şi 22 de minute pentru setul decisiv) şi după ce a salvat trei mingi de meci. Ea va servi de patru ori pentru victorie. Numărul unu mondial iese de pe teren învingătoare, dar complet epuizată: <Sunt aproape moartă. Nu-mi mai simt muşchii!>.”, au notat jurnaliştii francezi.

Citește și Dialogul inedit dintre Victor Ponta și Joe Biden: “Mă faceți și pe mine general al Armatei Române?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare