RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Halep a primit rezultatul testului COVID-19, efectuat în Australia! Anunțul făcut de organizatorii turneului

Actualul loc 2 în clasamentul WTA, Simona Halep (29 de ani), a ajuns joi în Australia și a intrat direct în carantină așa cum prevedere regulamentul primului turneu de Grand Slam al anului!

Organizatorii de la Australian Open au impus măsuri foarte stricte pentru sportivii care vor ajunge la Melbourne sau Adelaide, înainte de începerea turneului. Aceștia au stabilit ca atât cei din circuitul ATP, cât și din WTA, să ajungă în Australia până pe data de 17 ianuarie, urmând ca mai apoi toți participanții să intre în perioada de 14 zile de izolare.

Fostul lider mondial, Simona Halep, se numără și ea printre cei care vor lua parte la turneul de la Australian Open, astfel că este nevoită și ea să urmeze programul strict impus de organizatori.

halep roma

Ajunsă joi la Adelaide, acolo unde va juca un meci demonstrativ alături de cei mai bine clasați sportivi din ambele circuite mondiale ale tenisului, Halep a efectuat testul COVID-19, iar rezultatul a fost unul negativ, astfel că își poate pregăti în liniște debutul în cadrul competiției.

Alături de Simona Halep, la Adelaide mai sunt cazați Naomi Osaka, Serena Williams, dar și ocupanții podiumului din cadrul ATP, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem, în timp ce restul participanților se află la Melbourne.

Turneul de la Australian Open 2021 este programat să se dispute în perioada 8-24 februarie, cu trei săptămâni mai târziu față de cum se desfășura în mod normal, asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și VIDEO | Spectacol pe zăpadă! 8 goluri marcate într-un meci jucat în ultima etapă a turului din Olanda

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare