Giovanni Becali a lămurit situaţia transferului la Parma al lui Dennis Man: ,,El a făcut toate tratativele”

giovanni-becali-dinamo

Transferul lui Dennis Man la Parma a devenit oficial ieri, după ce toate actele s-au semnat în prezenţa preşedintelui Krause.

Mutarea de 13 milioane de euro a iscat un scandal de proporţii în fotbalul românesc, între familiile Becali şi Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan este agentul lui Man, cu el în Italia a plecat Giovanni Becali, cel care a fost cheia mutării pentru care s-a bătut recordul de cel mai scump jucător plecat din Liga 1 vreodată.

man parma 3

Giovanni Becali a lămurit cum au stat lucrurile în Italia. Acesta spune că nu el a negociat transferul, ci asociatul său, Dragoş Sârbu, iar el fiind doar o punte între impresar şi cei de la Parma.

S-a rezolvat transferul. E bine să știe toată lumea cine a negociat. Eu nu am negociat deloc, Dragoș Sârbu a fost cel care a făcut totul la nivel de tratative. Eu am mers acolo pentru că sunt imaginea firmei pe care el o deține și pentru că sunt un om pe care conducătorii celor de la Parma îl cunosc, au încredere în mine.

giovanni

În acest business este foarte importantă imaginea, iar eu am fost un consultant pentru Dragoș. Nu vreau să comentez alte declarații făcute în țară, ne pierdem timpul. Dennis Man este foarte liniștit. Dacă nu era liniștit, nu semna. Așa, dacă a semnat pe 5 ani, cu un salariu foarte bun, eu zic că este foarte, foarte liniștit.”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport.

Citeşte şi Italienii i-au făcut portretul lui Dennis Man, după transferul la Parma! ,,Să strălucească în Serie A, la fel ca Hagi, Mutu şi Chivu”

parma man

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă mutare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în acest weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

man parma 1

Citeşte şi Gică Popescu îi dă peste nas jurnalistului turc care l-a jignit pe Hagi: ,,E cel mai important străin care a trecut prin Turcia”