RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Popescu îi dă peste nas jurnalistului turc care l-a jignit pe Hagi: ,,E cel mai important străin care a trecut prin Turcia”

Gică Popescu, fost internaţional, a reacţionat după ce Erman Toroglu, jurnalist turc la A Spor, l-a jignit pe Gică Hagi.

Acesta a susţinut că Mesut Ozil, noul jucător al celor de la Fenerbahce, este peste Gică Hagi, iar lucrul ăsta nu le-a convenit nici fanilor lui Galatasaray.

Erman Toroglu

Popescu a comentat declaraţiile jurnalistului din Turcia. ,,Baciul” nu a avut un discurs dur la adresa acestuia, ci doar a ţinut să transmită că Gică Hagi este cel mai bun jucător străin  care a trecut prin campionatul Turciei.

,,E părerea lui. Fiecare jurnalist, ca fiecare suporter are preferații lui în fotbal. Respectivul jurnalist nu e deținătorul adevărului absolut. Că lui îi place mai mult de Mesut Ozil decât de i-a plăcut de Hagi, asta nu înseamnă că are și dreptate. Repet, fiecare jurnalist, fiecare om poate să aibă părerea lui!

Gica Popescu1 scaled

Eu cred că Hagi până acum este cel mai important jucător străin care a trecut prin campionatul Turciei, dar această opinie este una personală, pe care trebuie să i-o respectăm. Nu trebuie să fie neapărat cea adevărat.

Citeşte şi Duelul impresarilor, decis de jucător! ,,Dennis Man a acceptat să meargă cu Giovanni Becali”

Și Hagi dacă era în naționala Brazliei probabil avea trei titluri mondiale! Asta nu înseamnă că valoarea individuală este una mai mare a lui Mesut Ozil. Sunt convins că dacă și Hagi juca în naționala Germaniei ar fi cel puțin un titlu mondial.  Omul poate spune ce dorește. Hagi a făcut istorie la Galatasaray. Să facă și Mesut Ozil la Fener! Eu sper că nu, că țin cu Galata, normal (n.r. râde). Aceste opinii personale nu merită comentate! Din păcate nu s-a născut în Germania, ci în România, unde lucrurile au stat și stau diferit din punct de vedere fotbalistic.”, a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

192 de meciuri a jucat Gică Hagi pentru Galatasaray şi a marcat 73 de goluri.

Acesta a devenit idol în Turcia în perioada 1996-2001. Înainte de a veni la Galatasaray, Gică Hagi a jucat la Barcelona.

Hagi Galata

Citeşte şi Italienii i-au făcut portretul lui Dennis Man, după transferul la Parma! ,,Să strălucească în Serie A, la fel ca Hagi, Mutu şi Chivu”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare