RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Mulţescu, antrenorul în care îşi pun speranţele toţi dinamoviştii: ,,E debandadă la club! Sper la o schimbare în bine”

Dinamo Bucureşti trece prin momente grele în această perioadă, atât pe plan financiar, dar în acelaşi timp şi sportiv.

Cu Pablo Cortacero care a dispărut din viaţa echipei, fără să aducă niciun ban în club, formaţia din Ştefan cel Mare a ajuns din nou să se bată la retrogradare, ca în finalul sezonului trecut. Singurii care mai finaţează clubul sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB. Cei care se ocupă de Dinamo, în acest moment, l-au numit antrenor principal pe Gigi Mulţescu, după ce Ionel Gane şi-a anunţat demisia, în urma eşecului de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-2.

dinamo jerry gane2

Cristi Pulhac, fost fundaş în Ştefan cel Mare, îşi pune speranţele în Gigi Mulţescu că va aduce echipa pe linia de plutire. Fostul fotbalist spune că ,,SMURD-ul” trebuie să-i facă pe jucători să uite de toate problemele din jurul clubului dinamovist.

Mulțescu e un antrenor bun, asta e clar! Sper din suflet să văd o schimbare în bine. Mereu s-a schimbat ceva când a venit un tehnician nou. Jucătorii se ambiționează indiferent de numele cui vine. Vor să joace și să dovedească. Se vine cu alte idei, o altă tactică și atmosfera se schimbă involuntar. Eu vă spun cum mă simțeam cand venea un antrenor nou, vorbesc din perspectiva jucătorului. Voiam să joc și simțeam că trebuie să îi arăt noului antrenor că merit. Cred că se va rezolva și problema celor care erau supărați că au fost anumiți jucători impuși.

cristi-pulhac-dinamo

Mulțescu a resuscitat multe echipe, e adevărat. Acum nu știu ce se va întâmpla pentru că e cam debandadă la club, dar e posibil ca pe nea Gigi sa nu îl intereseze asta și să ordoneze echipa. Va trebui să îi facă pe jucători să nu se mai gândească la problemele clubului. Asta cred că e cel mai imporatnt. Jocul în ultimele etape a lăsat de dorit. Se pierd puncte multe și în play-out va fi foarte greu. Au presiune mare pentru că orice punct contează. Jucătorii trebuie sa fie capabili mental și aici ține de Mulțescu, cum vă spuneam.

Următorul meci cu Poli Iași e crucial și pentru moldoveni si pentru Dinamo. Toate meciurile pentru Dinamo vor fi o adevărată luptă. Deci să nu se culce pe o ureche cu moldovenii. Dinamo nu mai sperie pe nimeni la ce joc a prestat. Iași o să încerce să ia toate punctele., a declarat Cristi Pulhac, pentru ProSport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

dinamo 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare