Gigi Becali vrea să scape de el, dar fotbalistul are deja o ofertă de nerefuzat! Cine este jucătorul care va pleca de la FCSB

Sursa foto:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Patronul “roș-albaștrilor” a anunțat că va face o adevărată curățenie în lotul echipei la finalul acestui sezon, iar lista neagră a lui Gigi Becali este una destul de numeroasă!

Cu un lot format din foarte mulți jucători, FCSB este dispusă să se despartă în această vară de câțiva jucători importanți. După cum a și anunțat zilele trecute, latifundiarul din Pipera vrea să facă o reconstrucție a echipei, iar jucători precum Lucian Filip, Aristidis Soiledis sau Alexandru Buziuc sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care nu vor mai îmbrăca tricoul “roș-albastru” și din sezonul viitor.

Potrivit informațiilor Fanatik, fundașul grec al FCSB-ului, Aristidis Soiledis (30 de ani), are deja o ofertă avantajoasă din Emiratele Arabe Unite, acolo unde este ademenit cu un salariu de 350.000 de euro anual. Aflat în ultimele luni de contract cu formația bucureșteană, Soiledis poate semna cu oricine dorește o nouă înțelegere, astfel că în aceste zile negociază un contract valabil pe doi ani cu noua sa echipă.

soiledis

300.000 de euro este cota apărătorului grec în vârstă de 30 de ani, potrivit Transfermarkt.com. Soiledis a venit în anul 2019 de la FC Botoșani și reușise să se impună în primul 11 al echipei, dar a ieșit din calculele lui Toni Petrea din cauza accidentărilor frecvente.

22 de meciuri și un singur gol reprezintă bilanțul lui Aristidis Soiledis în tricoul FCSB-ului.

Citește și FCSB are interzis pe arena Arcul de Triumf: „Stadionul este al rugbyului!”