FCSB are interzis pe arena Arcul de Triumf: “Stadionul este al rugbyului!”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby spune că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali nu va juca pe arena Arcul de Triumf.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a adus în discuție și varianta ca FCSB să dispute meciurile de acasă pe arena Arcul de Triumf.

“Stadionul nu a fost făcut cu destinația rugby, ci fotbal, nu? Dacă statul vine și investește o sumă de bani pentru destinația fotbal, vii tu si nu dai voie.

gigi becali 2

Nu se ține cont de lege la noi, în România. Tac din gură și fac ce pot. Râde Dumnezeu de ei și face dreptate. Îi ține prin Liga 3!”, a spus Becali, potrivit Pro X.

Alin Petrache, președintele FRR spune clar că arena Arcul de Triumf nu este subiect de cancan și este destinată doar rugbyului.

alin petrache

„Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf nu este subiect de polemică. Documentele vorbesc și nimeni nu poate să fie peste decizia Regelui Carol, indiferent de cum îl cheamă. Stadionul este al Rugbyului. Nu al vreunui președinte!

stadion arcul de triumf

108 de ani de istorie nu sunt cancan. Rugbyul nu renunță la terenul său istoric. Nu doresc o polemică cu nimeni. Vorbim pe documente, nu e o șuetă de cafenea, chiar dacă MTS și domnul Becali văd că au aceeași retorică”, a declarat Alin Petrache pentru ProSport.

Citește și FOTO | Continuă războiul pentru stadionul Ghencea! Gigi Becali anunță: „CSA va trebui să dea bani pentru a juca acolo!”