Probleme la FCSB! Gigi Becali vrea să ia o decizie de ultim moment după ce omul său de încredere a călcat strâmb

gigi-becali-fcsb-2

FCSB a reușit să își formeze în ultimii ani una dintre cele mai performante Academii de fotbal din România, fiind a doua ca rezultate după cea lui Gheorghe Hagi!

“Roș-albaștrii” au decis să investească foarte mult în tineri fotbaliști în ultima perioadă, iar patronul Gigi Becali s-a bazat din ce în ce mai des pe jucători aduși din propria pepinieră. Dacă în urmă cu mai mulți ani lotul bucureștenilor era împărțit atât de fotbaliști români, cât și din străinătate, acum, FCSB a ajuns să fie pe locul doi în Europa, din punct de vedere al numărului de jucători de altă naționalitate, având doar trei la număr.

Din punct de vedere al Academiei din Berceni, “roș-albaștrii” au cu ce se lăuda. Condus de nepotul patronului de la FCSB, Vasile Geambazi, centrul bucureștenilor se află într-o continuă creștere în ultima perioadă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum însă, potrivit informațiilor Fanatik, Gigi Becali ar putea să îi ia Academia lui Geambazi, după ce mai mulți părinți s-au plâns de comportamentul acestuia, dar și al antrenorilor de grupe, la adresa copiilor.

becali- geambazi

Potrivit sursei menționate mai sus, Gigi Becali s-ar fi enervat la culme în momentul în care a auzit aceste lucruri și ar fi început deja să îi caute înlocuitor nepotului său. Toate acestea se întâmplă la doar puțin timp după ce patronul FCSB-ului anunțase că este foarte mulțumit de evoluția Academiei sub conducerea lui Vasile Geambazi.

Citește și Ce sumă a încasat Gigi Becali pentru transferul lui Dennis Man la Parma: “Banii au fost achitați pe loc!”