Ce sumă a încasat Gigi Becali pentru transferul lui Dennis Man la Parma: “Banii au fost achitați pe loc!”

Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Giovanni Becali, fost impresar, a dezvăluit ce sumă a încasat vărul său Gigi Becali pentru transferul lui Dennis Man la Parma.

Fostul agent de jucători, Giovanni Becali a fost cel care a intermediat transferul lui Dennis Man în Italia. Acesta spune că cei de la Parma au achitat 11 milioane de euro pe loc, iar Gigi Becali ar urma să încaseze încă două milioane de euro în funcție de realizările înternaționalului român, Dennis Man la formația de pe “Ennio Tardini”.

giovanni becali
Giovanni Becali

”Gigi a făcut un transfer extraordinar, în raport cu situația de acum din fotbalul românesc, dar mai ales cu pandemia. Păi, el a încasat deja 11 milioane de euro de la Parma. Banii au fost achitați pe loc. Este o realizare, trebuie să spunem lucrurilor pe nume.

profimedia 0603171248 scaled
Sursa foto- Credit- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Apoi, mai sunt două milioane de euro dacă Man joacă un anumit număr de meciuri, în funcție de minute și goluri, sunt mai multe clauze, nu le spun eu acum” a declarat Giovanni Becali pentru Digi Sport.

Dennis Man, cotat la 11.000.000 de euro de către transfermarkt.com, a reuşit până acum la Parma să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă în 11 jocuri disputate în Serie A.

profimedia 0603171276 scaled
Foto: Crediyt- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Citește și EXCLUSIV | Formaţiile din Serie A stau la pândă pentru Man şi Mihăilă: ,,Sunt pe buzele multor cluburi care vor să profite de situaţie”