Gigi Becali, un car de nervi după egalul cu Sepsi: ”Ce mai caută săracul în arbitraj?”

FCSB a remizat pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, în runda cu numărul 30, ultima din sezonul regulat al Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase, pentru FCSB, în minutul 6, în timp ce pentru Sepsi a punctat Pavol Safranko, în minutul 57, iar la finalul partidei, oaspeții au acuzat grav arbitrajul lui Iulian Călin.

Florin Tanase 1

După atacul dur al căpitanului lui Toni Petrea, Florin Tănase, în interviul de la finalul meciului, și patronul Gigi Becali a pus egalul de la Sf. Gheorghe pe seama manierei de arbitraj. Finanțatorul celor de la FCSB s-a dus chiar mai sus și a lansat un atac direct la vârful CCA, cerându-le să-l suspende pe centralul partidei.

”Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva. Să scoată mingea din poartă. Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă!

gigi becali

“Ce caută, săracul, în arbitaj? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac” Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg, ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă, dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac? Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj?”, a fost reacția explozivă a lui Gigi Becali, conform Fanatik.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

În urma egalului, formația pregătită de Toni Petrea rămâne pe prima poziție în ierarhie, cu 65 de puncte acumulate în cele 30 de meciuri disputate, și poate fi depășită de CFR Cluj chiar înainte de startul play-off-ului. Ardelenii îi vor întâlni și ei pe olteni, mâine, de la ora 21:30.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Ion Crăciunescu după ce Florin Tănase a atacat vehement arbitrajul la Sepsi – FCSB!