Gigi Becali nu mai vrea 20 de milioane de euro pe Moruţan! Care este noua sumă de transfer: ,,Aşa o să cer pe el”

gigi

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate de cluburile din afară.

Deşi nu a impresionat pe foartă multă lume din fotbalul românesc la EURO U21, Moruţan este în continuare în vizorul echipelor din campionatele puternice.

profimedia 0601755291 scaled
Sursa foto- Photo by Gerrit van Keulen/Orange Pictures, Profimedia Images

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, anunţa că nu va renunţa la Moruţan pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro. Acum, Becali s-a răzgândit şi cere nu mai puţin de 30 de milione de euro pentru omul de atac de la echipa sa.

,,Moruţan, cred eu că la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de 3 ori mai scump decât Dennis Man. Eu aşa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în Champions League.

gigi becali 2

După ce jucăm în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu ştiu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând.”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Olimpiu Moruţan ar fi monitorizat în acest moment de echipe precum Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Inter, FC Porto, dar şi Galatasaray Istanbul.

burca morutan

În iarnă, Becali a anunţat că a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Moruţan de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

6 goluri şi 12 asisturi a reuşit Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate cele 26 de meciuri jucate.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Morutan2

Citeşte şi Olimpiu Moruţan e pe val la FCSB, după ultimele meciuri: ,,E un pui de lider! A crescut în atitudine şi randament”