RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu finul Borcea. Fostul acționar dinamovist, cercetat într-un dosar cu prejudiciu uriaș!

Cristi Borcea a fost adus pentru audieri la DIICOT, într-un dosar cu prejudiciu de aproape 40 de milioane de lei. Fostul acționar dinamovist este acuzat că ar fi făcut parte dintr-o rețea de evazioniști. Nașul său din a doua căsătorie, Gigi Becali, crede că Borcea este nevinovat. 

Una dintre cele 24 de percheziții efectuate vineri de DIICOT au vizat locuința lui Cristi Borcea.

Fostul acționar dinamovist a ieșit de curând din închisoare, unde a stat 4 ani și 4 luni, fiind condamnat în „Dosarul Transferurilor”.

Foto: Digisport

Gigi Becali îl crede pe Borcea nevinovat. Patronul FCSB a rememorat momentul în care a fost și el vizat de precheziții.

„Acum face percheziție, vede despre ce e vorba, pleacă, dacă e, îi ia declarație lui Cristi și gata! La mine, au fost de tip mafiot. La mine au venit la 6 dimineața, ca la un criminal, doar așa, ca să sperie. Atunci, m-am speriat foarte tare”, a spus Gigi Becali, la România TV.

„Borcea a făcut pușcărie 4 ani și 4 luni. Dacă a făcut așa, orice ce s-ar întâmpla acum, îi contopește pedeapsa. Caută probabil niște acte! Casa e mare și caută niște acte, dovadă a evaziunii fiscale. Am înțeles că nu e vina lui. Acum caută să vadă dacă și el are vreo vină sau dacă și el avea vreo legătură cu ei”, a adăugat patronul FCSB.

CITEȘTE și Cristi Borcea, vizat de o anchetă DIICOT! A fost adus la audieri, în urma unei percheziții

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare