RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali știe ce i-a lipsit naționalei în ultimele partide: „Fără ei 4 nu poți să începi un meci!”

România a pierdut aseară a treia partidă în doar câteva zile, după eșecul de acasă, contra Austriei, scor 0-1!

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a revenit cu declarații după mai bine de două luni în care a absentat din fotbalul românesc.

Acum, latifundiarul din Pipera a criticat dur selecția făcută de finul său, Mirel Rădoi, și a nominalizat jucătorii cu care naționala României ar trebui să înceapă încă din primul minut.

„Bă… fără Man, Coman, Tănase n-ai ce cauta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta. Nu e convocat!

Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat 15 milioane, e convocat ăla care e pe gratis. Sau nu e convocat unul pe care am dat eu milioane, dar e convocat unul pentru care eu am dat bani ca să scap de el.

La naţionala Romaniei o să am şi eu, şi Hagi probabil grijă, ca să existe. Hagi care… Păi, jucătorii români… 11 ideal este: numai primul, iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Mijloc Tănase, Olaru, Man, Coman. Astea 4. Fără astea nu poţi să începi!, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

La ultima acțiune a primei reprezentative, 1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria, FCSB nu a avut niciun fotbalist la lot.

România ocupă în acest moment locul 3 în grupa din preliminariile Ligii Națiunilor, cu 4 puncte obținute în primele 4 meciuri disputate până acum. Tricolorii sunt la 5 puncte în spatele Austriei și Norvegiei, liderii din această ierarhie.

Citește și Încă un jucător de la naționala de tineret a fost testat pozitiv! Anunțul făcut de FRF

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare