RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Încă un jucător de la naționala de tineret a fost testat pozitiv! Anunțul făcut de FRF

Federația Română de Fotbal a anunțat înaintea meciului naționalei de tineret contra Maltei, că un alt jucător din cadrul echipei a prezentat simptome de COVID-19!

Din ultimele informații, Radu Boboc este internaționalul depistat pozitiv cu coronavirus! Jucătorul Viitorului s-a simțit rău înaintea meciului cu Malta, astfel s-a decis izolarea acestuia de restul grupului.

În cursul zilei de astăzi, FRF a emis un comunicat oficial prin care anunță cel de-al treilea caz de infectare de la nivelul reprezentativei de tineret.

„Din păcate, rezultatul testului efectuat de jucătorul care a prezentat simptome și care a fost izolat în ziua meciului cu Malta este pozitiv. În aceste condiții, s-a ajuns la trei cazuri pozitive în delegația Under 21: doi jucători și un membru al staff-ului. Toți trei se află izolați.”, s-a arătat în comunicatul celor de la FRF.

În cursul zilei de ieri, FRF anunța că:

„Unul dintre fotbaliștii din lotul de la U21 a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simțit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu. Acesta a acuzat o stare de greață și, având în vedere cele două cazuri de Covid-19 confirmate la lotul Under 21, s-a decis izolarea acestuia. În această dimineață i s-a făcut testul și se așteaptă rezultatul acestuia.”, a fost mesajul federației.

Radu Boboc este al treilea membru depistat pozitiv din cadrul naționalei de tineret, după Alexandru Pașcanu și un membru din staff-ul tehnic.

Citește și Motive de bucurie la Dinamo! Clubul din Ștefan cel Mare a primit o veste extraordinară

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare