RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali şi Meme Stoica, luaţi la rost de fanii FCSB-ului după plecarea lui Sergiu Buş: ,,În 5 ani nu au învăţat nimic”

Sergiu Buş s-a despărţit de FCSB în acaestă iarnă, după numai 6 luni petrecute la formaţia patronată de Gigi Becali. 

Acesta s-a transferat în Coreea de Sud, la Seognam, iar fanii echipei pregătite de Toni Petrea nu au reacţionat tocmai bine când au primit această veste.

La anuţul despărţirii de jucător, făcut de FCSB, au apărut numeroase comentarii care sunt în dezacord cu decizia care a fost luată de Gigi Becali, de a-l vinde pe singurul atacant din lot.

,,Management defectuos, ca să nu zic jalnic… Buș, un atacant foarte bun, dar care nu a primit încrederea necesară / Era unicul vârf din lot, cum să-l dai pe 300.000 de euro? Buziuc are zero goluri până acum.

Altă gafă! În 5 ani nu au învățat nimic… doar amatorism! / Adevărul e că ne cam încurcau atacanții, suntem singura echipă din România fără atacanți / Eu nu cred că putem câștiga campionatul fără număr 9.”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citeşte şi EXCLUSIV | Atuul CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB şi Craiova: ,,Va fi o luptă până la final, totuşi”

Rămaşi fără un atacant veritabil, suporterii fac haz de necaz şi îl cer pe Andrei Vlad în atacul formaţiei pregătite de Toni Petrea.

,,Să vină Andrei Vlad atacant! Cu voia Domnului va marca în porțile adversarilor / Așa se întâmplă când ai o organizare profesionistă, aduci jucători și îi pui pe liber după câteva meciuri.”, au mai postat fanii FCSB-ului.

Sergiu Buş a venit gratis în vară la FCSB, de la Gaz Metan Mediaş. Acesta a bifat 11 meciuri pentru ,,roş-albaştri” şi a înscris de două ori.

800.000 de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Dan Nistor, jucător problemă la Universitatea Craiova! Mijlocaşul are antecedente conflictuale

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare