RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dan Nistor, jucător problemă la Universitatea Craiova! Mijlocaşul are antecedente conflictuale

Dan Nistor a avut o ieşire necontrolată la ultimul meci disputat de Universitatea Craiova, împotriva celor de la Astra Giurgiu. 

Acesta a fost schimbat de Corneliu Papură în minutul 83, iar mijlocaşului nu i-a convenit deloc, fiind vizibil iritat de alegerea antrenorului.

Mijlocaşul oltenilor a fost înlocuit deşi a pasat decisiv la golul marcat de Cicâldău la Giurgiu. Când a ieşit de pe teren, fotbalistul a început să fie destul de vehement la adresa staff-ului tehnic, şi-a aruncat mănuşile pe jos şi a refuzat să primească geaca oferită de cei de pe margine.

Acest gest al jucătorului indică faptul că între el şi antrenorul Craiovei există un conflict, anunţă cei de la Fanatik. Acesta nu ar fi singurul de la echipă, o ruptură mai existând între Papură şi Robert Tufişi, cel care se ocupă de pregătirea portarilor.

Nistor nu este la prima abatere de acest gen, el mai având astfel de spisoade şi la alte echipe pentru care a mai activat în carieră.

Mijlocaşul de 32 de ani a mai avut probleme cu antrenori precum Dan Petrescu, Cosmin Contra, Dusan Uhrin și Florin Bratu. Ultimul dintre aceştia chiar a fost dat afară de la Dinamo, după ce a intrat în conflict cu jucătorul, pe acea vreme fiind căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare.

19 meciuri a bifat Dan Nistor în acest sezon pentru Craiova, unde a oferit şi 3 pase de gol.

1.100.000 de euro este cota jucătorului care mai are contract cu oltenii până în iunie 2022.

Citeşte şi Marius Avram, discurs dur la adresa CCA şi înţepături către Vassaras: ,,Aceşti ultimi 4 ani mi-au fost luaţi”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare