Continuă schimbul de replici dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: “El e antrenor, să-și vadă de treaba lui!”

Gigi Becali a oferit o primă reacție pentru Edward Iordănescu, după ce acesta a declarat că patronul FCSB-ului ”vrea să-l arbitreze la televizor” şi că ”nu poate controla arbitrajul”!

La finalul meciului dintre CSU Craiova și CFR Cluj, tehnicianul ardelenilor l-a luat în vizor pe Gigi Becali, despre care a spus că a început să arbitreze pe la televizor fiecare partidă a formației din Gruia. Iordănescu i-a transmis patronului de la FCSB că nu poate controla arbitrajul și mai mult de atât, s-a plâns că echipa sa este dezavantajată de prestațiile acestora.

Acum, afaceristul a ținut să îi răspundă antrenorului de la CFR Cluj, pe care îl sfătuiește să își vadă în continuare de munca sa de pe banca tehnică și să lase de-o parte discuțiile dintre patroni. Gigi Becali este de părere că erorile de arbitraj sunt net în favoarea ardelenilor și a mărturisit că “feroviarii” au “furat” nu mai puțin de șapte puncte prin intermediul deciziilor luate de “cavalerii fluierului”.

iordanescu si gigi becali

”A fost un meci unde nu mă pricep eu la fotbal bine, că aşa a zis Edi şi dacă nu mă pricep eu bine, aşa nu mă pricep la fotbal, dar îmi convine rezultatul. Mai vreau să-i transmit lui Edi ceva. El e antrenor, să-şi vadă de treaba lui, să nu mai comenteze ce fac patronii şi să nu mai propună el. Că ne propune el nouă, nenea Edi, să nu mai vorbim despre arbitraj, nimeni.

Măi nenea Ieedi (n.r. Edi), vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filozofia, nenea Iedi (n.r. i-a greşit intenţionat numele). La fotbal nu mă pricep, dar la arbitraj ştie toată lumea că, dacă pune mâna Camora şi apără Camora mingea cu mâna, este 11 metri.

După inventează un 11 metri şi ştie toată lumea că Edi trebuia 6 puncte la noi, în plus, şi Edi avea 7 puncte în minus. Nu un punct, că a zis că a recuperat Edi. N-a recuperat nimic Edi de când a venit. Este vorba despre 6 puncte dus şi întors, pe care le-au furat şi încă un 7 puncte. Nu mai punem încă 2 puncte care le-a dat cadou arbitrul celălalt. 

Nu mă pricep la fotbal, dar dacă vine unu în careu şi îţi dă şi îţi rupe piciorul, ştiu că e 11 metri. Atunci să schimbe Edi regula, dacă îi dă şi îi rupe unul piciorul lui Tănase, nu este 11 metri, Edi.

Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor. Ce te bagi tu ce facem noi, conducătorii şi patronii? Eu n-am treabă cu el, am treabă dacă joc cu Edi, este Edi antrenor la CFR, eu am treabă cu CFR şi dacă pune Camora mâna pe ea (n.r. pe minge), eu zic că e 11 metri”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Citește și VIDEO | Edi Iordănescu, săgeți către FCSB: ”A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor”