VIDEO | Edi Iordănescu, săgeți către FCSB: ”A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor”

CFR Cluj a remizat pe terenul Craiovei, scor 0-0, în ultima rundă a sezonului regulat și a ratat șansa de a începe play-off-ul din postura de lider al Ligii 1.

La finalul unui meci lipsit de goluri, dar nu de faze importante de poartă, printre care patru bare și un gol anulat, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu și-a concentrat discursul asupra brigăzii de arbitri conduse de la centru de Ovidiu Hațegan. Tehnicianul consideră că echipa sa merita un penalty, care nu a fost acordat, dar are îndoieli și în ceea ce privește golul anulat pentru poziția afară din joc a lui Omrani.

Edi Iordănescu

”Din păcate dacă e un lucru care m-a supărat un pic în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aș putea să contest valoarea brigăzii din seara asta, o brigadă europeană cu un central valoros.. neinspirați. Am văzut reluările. Penalty clar. Camora rămâne fără șort pe el. De discutat ofsaidul. M-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost. Dacă a fost și a văzut milimetric, de acord. Nu mă deranjează nici asta”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

De asemenea, antrenorul de la CFR Cluj l-a atacat pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, pentru felul acestuia în care a început să comenteze public arbitrajul românesc. La sfârșit, Edi Iordănescu are și o propunere pentru echipele din play-off, și anume, să nu mai acuze arbitrajul pentru a nu influența deciziile din teren ale arbitrilor.

Gigi Becali

”Dacă mă deranjează ceva, este că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înțeles, se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace pentru că îl influențează. Am avut două penalty-uri cu Dinamo și am ieșit hoți noi după jocul trecut. Acum, din nou, un penalty clar. Se creează o imagine falsă și propun ceva.

Odată cu începerea play-off-ului, toți să ne oprim din a comenta arbitrajul. Hai să facem toți treaba asta, în sprijinul arbitrajului românesc, în sprijinul fairplay-ului să încercăm să nu mai comentăm. Eu spun că toate echipele din play-off putem încerca să nu mai comentăm și să nu mai punem presiune.

u craiova - cfr cluj

Sunt antrenorul care urmărește cu atenție toate meciurile atunci când o brigadă românească arbitrează pentru că reprezintă sportul românesc, fotbalul românesc. Dacă avem încredere în ei și spunem că au valoare, hai să ne abținem să mai comentăm pentru că altfel riscăm să influențăm și creăm imagini neadevărate”, a mai spus la finalul partidei, Edi Iordănescu.

Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj încheie sezonul regulat pe locul secund, la un punct în spatele FCSB-ului.

CITEȘTE ȘI –>> Mario Camora, prima reacție după remiza de la Craiova: “Aceasta este dorința noastră în acest moment!”