RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Șumudică, replică acidă pentru Răzvan Lucescu: “Îl consideram prieten”

Antrenorul celor de la Gaziantep a fost deranjat de o declarație dată zilele trecute de tehnicianul celor de la Al Hilal.  

Răzvan a încercat să treacă în revistă antrenorii cu perfomanțe în fotbalul mare, iar Șumudică s-a simțit lezat.

“În Europa, în afară de tatăl meu, a mai fost Boloni, a mai fost şi Mircea Rednic puţin, da? Nu uitaţi că Boloni a jucat ultimii ani ai carierei în Franţa şi a făcut şcoala de antrenori în Franţa, Rednic a ajuns să antreneze în Belgia la echipa la care a fost jucător, în rest, nimeni dintre români nu a ajuns în vest. Eu de ce să mă duc în Europa? Unde? Să mă duc la o echipă de mijlocul clasamentului în momentul de faţă?” a spus Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

sumudica 3

Iar Șumudică nu putea rămâne dator. El pregătește acum echipa aflată pe locul 9 în Turcia.

“Vreau să-i dau o replică lui Răzvan Lucescu, cel care spunea că «decât să fii la locul 8 sau 9 din Europa e mai bine să fii în Golf». Da, e adevărat. E o altă conotație financiară să antrenezi în Golf. Dar îi aduc aminte prietenului și colegului meu de cameră Răzvan Lucescu de faptul că există și Șumudică și e la o echipă din Europa! Răzvan Lucescu mai are scăpări, deși eu am vorbit mereu la superlativ despre el. Îl consideram prieten. Să-și aducă aminte de prietenul lui, Șumudică” a transmis antrenorul prin intermediul PRO X.

CITEȘTE ȘI –>> Apelul disperat al fotbaliștilor de la Dinamo. “Ferească Dumnezeu să retrogradăm! Nu e de joacă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare