Gigi Becali recunoaște: ”Sunt invidios și nu pot să țin cu CFR în Liga Campionilor”

gigi-becali-fcsb

CFR Cluj vrea să se califice cu orice preț în grupele Ligii Campionilor, însă Gigi Becali nu este fanul ardelenilor în cupele europene.

Patronul FCSB a dezvăluit că nu îi poate susține pe rivalii de la CFR în Liga Campionilor, chiar dacă calificarea formației din Gruia în grupe va ajuta coeficientul României. Becali a recunoscut că este invidios și crede că echipa din Ardeal, în frunte cu Dan Petrescu, se va îmbăta dacă roș-albaștrii vor fi eliminați din Europa League.

Chiar dacă nu îi susține pe rivalii de la CFR, finanțatorul roș-albaștrilor a explicat că este încântat de prestația acestora în meciul cu Celtic. Ardelenii au remizat cu scoțienii, scor 1-1, în Gruia. Mario Rondon a punctat pentru campioana României.

“Nu ați văzut CFR-ul aseară? Felicitări, nu mă așteptăm să joace așa. Au jucat fotbal, au jucat de la egal la egal cu Celtic. Eu nu cred că se califică acolo, în deplasare, deși ar fi bine pentru fotbalul românesc. Ar fi bine și pentru mine…

Uite, eu am avut invidie, am fost rău, nu pot să stăpânesc invidia asta…
Dacă ne scoate Mlada, tot Clujul, în frunte cu Petrescu, se îmbată. Sunt fățarnici, nu țin cu FCSB. Eu recunosc, sunt invidios și nu pot să țin cu ei, chiar dacă m-ar ajută și pe mine, pentru că ar contribui la coeficient. Totuși, jos pălăria pentru ce au jucat aseară!
a declarat Gigi Becali pentru ProX.

811983 797552 gigi becali

Citește și Gigi Becali a dezvăluit tot! Noi detalii despre schimbul anului în Liga 1: ”Am făcut afacerea la secundă”