Gigi Becali a dezvăluit tot! Noi detalii despre schimbul anului în Liga 1: ”Am făcut afacerea la secundă”

gigi-becali

FCSB și Universitatea Craiova vor face schimb de fundași, iar patronul roș-albaștrilor a dezvăluit cum a negociat cu patronul oltenilor.

Gigi Becali nu mai este mulțumit de prestațiile lui fundașului central Mihai Bălașa (24 de ani) și va face schimb cu Universitatea Craiova. Oltenii îl vor trimite la formația din Capitală pe Tiago Ferreira (26 ani), un alt fundaș central care nu îl mai mulțumește pe Mihai Rotaru.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că ideea nu i-a aparținut și a explicat că patronul formației din Bănie a venit cu propunerea. Becali a precizat că afacerea a fost făcută ”la secundă” și consideră că ambele cluburi vor avea de câștigat.

Potrivit transfermarkt.com, 800.000 de euro este cota de piață a lui Ferreira, în timp ce Bălașa are o valoare de piață de 1.3 milioane de euro.

mihai balasatiago ferreira1

“Amândoua echipele au ieșit câștigate. Pe mine nu mă mai interesa Bălașa. Trebuia să-i dau și salariul degeaba. Am scăpat de salariul lui și câștig un jucător care nu știu, o fi sau nu o fi!

Rotaru a propus, a zis că eu scap de un jucător, el scapă de unul. Poate Bălașa se resetează și o să fie extraordinar acolo, nu știu. Eu cred că ambele părți au câștigat. Am făcut afacerea la secundă, nici nu am stat să gândesc” a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Gigi Becali

Citește și Nu l-a uitat! Dan Petrescu, mesaj pentru MM după plecarea de la FCSB