RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali, “război” cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: “Ce antrenor îl trimitea pe Man în Liga 3?”

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma a creat un adevărat „război” de la distanță între Gigi Becali și Anamaria Prodan.

Miza a fost dată de comisionul perceput de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan. Gigi Becali spune că de transfer s-a ocupat vărului lui, Giovanni.

În plus, Gigi Becali “l-a înțepat” și pe Laurențiu Reghecampf.

A uitat Ana ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3? Giovanni a vorbit de salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. Eu am tăcut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer și să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir și am putut să discut direct cu patronul de la Parma. Eu cred că Ana nici nu îl cunoștea.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf 54860000

Citește și VIDEO | Dennis Man a ajuns la Parma! Atacantul, însoţit de tatăl său şi Giovanni Becali

Cu ce a greșit Giovanni? Eu i-am spus să discute și de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe 1 milion de euro salariu. Dacă o să ne ajute Dumnezeu să câștigăm campionatul, o să vedeți că și alți jucători vor prinde să plece de la noi tot la 1 milion de euro salariu. Nu am vrut circ, altii au vrut circ și era să pice și transferul.

Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relație. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viața mea, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

gigi-becali-fcsb

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din Liga I.

Conform Transfermarkt, mutarea lui Man de la FCSB la Parma ocupă locul 7 în ierarhia transferurilor din ianuarie 2021.

fcsb man

Citește și Reacția presei italiene, după trecerea lui Dennis Man la Parma: “E un jucător de mare perspectivă”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare