RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Dennis Man a ajuns la Parma! Atacantul, însoţit de tatăl său şi Giovanni Becali

Dennis Man a ajuns în Regio Emilia şi urmează să îşi pună semnătura pe un contract de patru ani şi jumătate cu Parma. Jucătorul transferat de la FCSB pentru o sumă record a fost însoţit de tatăl său şi de agentul Giovanni Becali.

Internaţionalul român în vârstă de 22 de ani a ajuns la Parma la bordul unui avion particular şi le-a transmis deja suporterilor primele cuvinte ca jucător al emilienilor.

Dennis Man va efectua vizita medicală şi va fi prezentat oficial în această seară la Parma. Românul transferat pentru o sumă ce poate atinge 15 milioane de euro de la FCSB părăseşte Liga 1 la jumătatea unui sezon excepţional, în care a reuşit 17 goluri şi 7 pase decisive.

Parma va achita pentru Dennis Man 12 milioane de euro plus bonusuri în funcţie de performanţele ulterioare ale jucătorului.

La noua sa echipă, Dennis Man (22 ani) va fi coechipier cu fostul jucător al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă.

Parma ocupă penultimul loc în Serie A şi va avea o misiune complicată în tentativa de a se menţine în prima ligă la finalul actualului sezon.

La clubul din Regio-Emilia a evoluat Adrian Mutu înainte de a se transfera la Chelsea. În sezonul 2002-2003 Mutu înscria 18 goluri în Serie A pentru Parma.

CITEŞTE ŞI: Reacția presei italiene, după trecerea lui Dennis Man la Parma: “E un jucător de mare perspectivă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare