Gigi Becali, prima reacție după umilința României din Armenia: “Nu ştiu dacă Mirel ar trebui să rămână!”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit și el o primă reacție după ce România a pierdut aseară la Erevan, cu scorul de 2-3!

Naționala condusă de Mirel Rădoi a bifat a doua înfrângere din actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022 și a rămas pe poziția a patra în grupă cu doar trei puncte acumulate. “Tricolorii” nu s-au putut impune în fața Armeniei, liderul din acest moment al grupei, iar plecarea selecționerului este din ce în ce mai cerută de către oamenii din fotbalul românesc.

Gigi Becali, care este și nașul lui Mirel Rădoi, a vorbit despre viitorul fostului său jucător și antrenor pe banca echipei naționale. Patronul FCSB-ului este de părere că pentru Rădoi este foarte greu să mai continue la prima reprezentativă, mai ales după ce România a pierdut pe terenul Armeniei.

becali-radoi

Mirel este finul meu. Nu ştiu dacă ar trebui să rămână pe banca echipei naţionale după ce te bate Armenia. Nu ştiu… E greu să vorbesc că nu vreau… E finul meu. Dacă vrea să continue, să continue, ce să zic, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

La finalul partidei de aseară, actualul selecționer al României a mărturisit că se gândește inclusiv să renunțe la postul pe care îl ocupă, dar a declarat că nu vrea să ia o decizie la cald și așteaptă ca lucrurile să se așeze în următoarea perioadă.

Mirel Rădoi este selecționerul primei reprezentative de la finalul anului 2019, atunci când a fost adus de la echipa națională de tineret a României, după parcursul de excepție de la EURO 2019. Rădoi l-a înlocuit pe Cosmin Contra, antrenor care a renunțat la banca tehnică a “tricolorilor” după eșecul contra Spaniei, scor 0-5.

Citește și Mitică Dragomir sare și el la gâtul lui Rădoi după ultimul rezultat: “Lipsa de experiență ne-a adus aici!”