Mitică Dragomir sare și el la gâtul lui Rădoi după ultimul rezultat: “Lipsa de experiență ne-a adus aici!”

Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative a României, a devenit ținta criticilor venite de la oamenii din fotbalul românesc, ca urmare a umilinței istorice din Armenia!

Naționala României a pierdut pentru prima dată în istorie la Erevan, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi. “Tricolorii” au reușit să obțină doar trei puncte din primele trei dueluri ale preliminariilor pentru Mondialul de anul viitor, iar drumul spre Qatar se pare că este din ce în ce mai departe după rezultatul de aseară.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a oferit și el o primă reacție după dezastrul din meciul cu Armenia și consideră că lipsa de experiență a lui Rădoi este principala cauză a acestui rezultat. “Oracolul din Bălcești” este de părere că selecționerul ar trebui să răspundă pentru strategia nereușită în special în confruntarea de aseară de la Erevan.

dumitru-dragomir- despre radoi

N-am cuvinte când văd că o echipă de divizia B din România ne-a bătut, pe onoarea mea dacă nu… N-am văzut așa ceva, lipsa lui de experiență ne-a adus aici, cum să faci dom’le atâtea schimbări după meciul cu Germania, cum să faci atâtea schimbări după meciul cu Germania? Și să nu te prinzi?! Dacă era Pițurcă, Iordănescu sau Mircea Lucescu la 2-1 numai în tribune dădeam…

E ceva în neregulă. Cine răspunde dom’le de prostiile astea făcute în timpul acestui meci? Lăsați-mă naibii cu schimbările, de 50 de ani tot aud de schimbări?! Fotbalul e același, intervin valorile. Iar azi valoarea schimbărilor noastre este cu mult mai mare decât a lor. Cum să ai asemenea șansă și să iei bătaie?! Părerea mea e că dacă conducea Stoichiță câștigam la 2-3 goluri diferență”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Pro Sport.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Germania – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și Gică Hagi, cerut la naționala României după eșecul din Armenia! Cum arată lista de selecționeri propusă de LPF