Gigi Becali, un pas în spate în războiul cu CSA! ”Mi-a spus: ”Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu”

gigi-becali-steaua

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua are parte o întorsătură neașteptată. Sau cel puțin așa declară Victor Pițurcă.

Fostul selecționer al României a intervenit și el în disputa existentă dintre liderul din Liga 1 și formația din Liga a 3-a. Pițurcă a dezvăluit că a purtat o discuție cu Gigi Becali în care acesta a recunoscut că ar putea să renunțe la disputa privind marca, palmaresul și numele Stelei. Fostul antrenor de la FCSB i-a explicat finanțatorului liderului din Liga 1 și unde a greșit în acest conflict, și anume, în relația cu suporterii.

BECALI Piturca

„FSCB-ul e FCSB, iar Steaua este Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război! Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: «Băi, Piţi, eu vorbesc, dar eu sunt mulţumit cu echipa care o am eu. Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu. Aveam probleme, nu eram liniştit».

gigi becali 4

El putea în continuare să fie patronul Stelei, dar când eşti patronul Stelei e cu totul altceva. Nu mai e echipa ta, e echipa suporterilor! Eu cred că îi este bine lui aşa cum este.

Gigi Becali

Gigi declară că vrea să joace în Ghencea, că a făcut el, dar eu sunt convins că nu-şi doreşte să joace acolo. Pentru ce să joace când are stadionul mare (n.r- Arena Naţională)?”, a declarat Victor Pițurcă, conform as.ro.

 

Victor Pițurcă a povestit că are de gând să revină în fotbalul românsc doar dacă Steaua promovează în Liga 1.

CITEȘTE ȘI –>> Verdict categoric dat de Miodrag Belodedici! “FCSB este continuatoarea Stelei și așa este!”