RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Verdict categoric dat de Miodrag Belodedici! “FCSB este continuatoarea Stelei și așa este!”

Miodrag Belodedici, fostul jucător al Stelei a dat un verdict categoric în privința războiul dintre liderul Ligii 1, FCSB și CSA Steaua formația din Liga a 3-a.

Singurul fotbalist român cu două Cupe ale Campionilor Europeni în palmares, Miodrag Belodedici nu întelege cum s-a ajuns în situația asta. Acesta nu s-a reținut să îi acuze pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei pentru că nu au știut să gestioneze banii după transferurile lui Pițurcă, Stoica sau Boloni.

belodedici profimedia 0025573514
Sursa Foto: Profimedia Images AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU Miodrag Belodedici

”Mă enervează tot ceea ce s-a întâmplat. Că acum sunt două cluburi. Mă surprinde cum a ajuns Steaua să piardă echipa, numele, să retrogradeze să și dispară. E foarte ciudată situația. Suporterii suferă și este foarte rău. Să împărți în două totul.

Pițurcă, Stoica și Boloni au plecat pe bani în străînătate. Clubul a luat bani, asta e problema. Mulți jucători au fost vânduți, au fost în grupele Ligii Campionilor. Asta e întrebarea care mă frământă, unde sunt acei bani pe fotbaliștii vânduți?” a declarat Miodrag Belodedico pentru Radio GOLD FM.

Citește și Florin Talpan sare la gâtul oficialilor CSA: “Și-a permis să îmi ia din salariu! Alții câștigă 4.000 de euro, că așa vrea Hîncu”

Miodrag Belodedici a explicat de ce consideră că echipa finanțată de Gigi Becali, FCSB este continuatoarea Stelei și vrea ca liderul din Liga 1 să își ia numele înapoi. “Belo” a mărturisit că din cauza războiul dintre cele două cluburi ține cu ambele formații.

”După părerea mea, FCSB este considerat că e Clubul din Ghencea. Foarte mulți consideră că FCSB este continuatoarea Stelei și așa este.

Odată, jucătorii au fost la Steaua, doar că s-a schimbat numele. Aceeași echipa, dar cu alt nume. Nu știu dacă CSA reușește să ajungă în prima liga, doar dacă vine cineva cu foarte mulți bani. Nu îi văd să țină pasul.

Eu țin cu FCSB când joacă și țin și cu CSA când joacă. Pe CSA o recunosc mai mult ca Steaua, pentru că au stema pe piept, pentru că a fost și a mea. Îmi bate inima mai repede.

csa fcsb
FCSB II CSA Steaua

Aș vrea ca FCSB să ia din nou numele înapoi și să se întoarcă totul cum era. Ar fi bucuria mea cea mare” a declarat Miodrag Belodedici pentru sursa citată.

miodrag profimedia 0121684817 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Miodrag Belodedici

Miodrag Belodedici este singurul fotbalist român care are în palmares două Cupe ale Campionilor Europeni. În 1986 cu Steaua și în 1991 cu Steaua Roșie Belgrad.

De-a lungul carierei, Miodrag Belodedici a evoluat la echipe precum: Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villarreal și Atlante.

55 de selecții a strâns “Belo” pentru prima reprezentativă a României pentru care a și marcat 5 goluri.

Citește și George Ogăraru are gânduri mari la Steaua: “Vrem să trecem de la centru de copii și juniori la Academie!”

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare