Gigi Becali nu se uită la bani! Suma impresionantă pe care o va încasa Florinel Coman la FCSB

Patronul “roș-albaștrilor” vrea cu orice preț să își recapete supremația de altădată din campionatul României și își dorește ca la finalul acestui an echipa sa să termine pe prima poziție!

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a revenit cu declarații incendiare despre echipa sa, după mai multe luni în care a decis să rupă orice legătură cu presa și spațiul public. Latifundiarul din Pipera a avut o nouă intervenție aseară și a vorbit printre altele despre unul dintre jucătorii săi favoriți de la echipă, Florinel Coman.

Adus în vara anului 2017 la FCSB, atacantul în vârstă de 22 de ani a avut evoluții remarcabile în ultimele sezoane, lucru care l-a făcut pe patronul “roș-albaștrilor” să viseze la sume importante pe care le va încasa de pe urma jucătorului său.

florinel-coman

Considerat unul dintre principalele produse de export ale bucureștenilor în acest moment, Coman este motivat la maximum de Gigi Becali, care a decis să îi mărească din nou salariul și să îi ofere și o sumă imensă de bani pentru a-și lua un apartament.

“Lui Coman i-am făcut 20.000 salariul, i-am dat și 250.000 pentru apartament. Trebuie să stea cu mintea la fotbal. „Pregătește-te pentru când vei pleca”, i-am zis. E mai bine sa pleci la două milioane milioane decât la 600–700.000!, a declarat Becali, potrivit Digi Sport.

În aceeași situație cu Florinel Coman mai sunt și ceilalți doi jucători cheie din atacul FCSB-ului, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Cei doi se pare că au primit și ei majorări de salarii, iar Gigi Becali le face toate poftele, sperând ca în momentul transferului acestora în străinătate să doboare orice record din România.

5.500.000 de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 30 iunie 2022 este data până la care atacantul mai are contract cu FCSB.

3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali în schimbul său în anul 2017, atunci când a fost transferat de la Viitorul Constanța.

Citește și Dezastrul de la Dinamo, prin ochii unui jucător străin: “Trăiesc doar din economii!”