Gigi Becali nu se dezminte! “Băi, nu vă este ruşine? Vreau să mai stea un an în Divizia C!”

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă, în derby-ul etapei a 11-a din Liga 3. Meciul reaprinde conflictul dintre Steaua și FCSB.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului continuă atacurile la adresa celor de la CSA Steaua cu câteva ore înaintea “derby-ului stelelor”. Patronul liderului Ligii 1 consideră că cei de la Clubul Sportiv al Armatei i-au furat munca. Acesta speră ca echipa secundă condusă de Bogdan Vintilă să oprească formația pregătită de Daniel Oprița în drumul spre eșalonul secund și speră ca CSA Steaua să stea cât mai mult în Liga a 3-a.

“Am trimis jucători tineri care să echilibreze jocul şi să facă dreptate. Mizeria pe care au făcut-o ei să o îndrepte Dumnezeu. Soleidis a jucat vreodată la prima echipă? Am dat jucători ca să putem să-i facem de râs, să câştigăm meciul. Acolo este sudarea mea, e stadion făcut de mine unde se joacă azi.

fcsb 2

Un milion de euro, cu tot ce am făcut acolo, munca mea, sudoarea mea furată de mine. Vreau să îi batem să se ruşineze. Ei se laudă că au bătut pe Chelsea, pe nu ştiu cine, că dau nu ştiu ce salarii.. Băi, nu vă este ruşine? Unde vă treziţi nebunilor? Că aţi furat munca lui Becali” a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Citește și Dumitru Dragomir a prefațat derby-ul CSA Steaua – FCSB 2: „Este bine că s-a făcut un marketing pe vâlvă. Fac un pariu cu voi”

“Până acum Dumnezeu a făcut dreptate, vreau să mai stea un an în divizia C, să le fie ruşine acolo! E unitate militară, ei sunt angajaţi la Armată şi uite ce fac… de circul râsului, au mintea întunecată, nu îşi dau seama ce fac… Ei nu pot promova, că nu îi lasă legea, pentru ce fac asta?! Eu am fost partenerul lor privat. Nu mă împac că eu nu m-am certat cu nimeni. Ei au făcut toată mizeria asta. Ca să o ia echipa asta un privat, marca Steaua este a Ministerului Apărării, ea nu poate să o licenţieze, trebuie să închirieze pe 3 milioane şi ceva pe an.

csa steaua 1

Nu e partidă de orgoliu, că eu sunt în Liga 1, ei în C. Nu am niciun un orgoliu cu nici o echipă din România. Eu nu am orgolii cu… aş zice cu ce, dar nu mai vreau să îmi fac păcate. Vreau ca Dumnezeu să facă dreptate, să se minuneze toată lumea de mizeria făcută de ei. Să se ducă vestea de hoţia lor”a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

CSA Steaua ocupă în acest moment pe prima poziție în seria 4 din eșalonul al treilea, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 meciuri disputate în actualul sezon. „Militarii” sunt urmați de FCSB 2, formație care are cu două puncte mai puțin și care poate trece în fotoliul de lider în cazul unui eventual succes în partida de sâmbătă.

Citește și EXCLUSIV | Derby-ul Steaua – FCSB 2, prin ochii dinamovistului Giani Kiriță: „O să iasă scântei”