EXCLUSIV | Derby-ul Steaua – FCSB 2, prin ochii dinamovistului Giani Kiriță: “O să iasă scântei”

Giani Kiriță (44 de ani), unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai lui Dinamo din anii ’90, a vorbit despre derby-ul Steaua – FCSB 2.

Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, 13 martie, în derby-ul etapei a 11-a din Liga 3.

Probabil că, pentru deliciul publicului, o să iasă scântei. O să asistăm, din afară cum se spune, la spectacolul ăsta. Într-un fel nu e ok, pentru că până la urmă sunt două cluburi care ar trebui să fie doar unul, ar trebui să se înțeleagă într-un fel pentru că este un brand mare și e păcat”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

kirita DANIEL MIHAILESCU profimedia 0072155247
Giani Kirită. Foto: Daniel Mihăilescu (Profimedia)

Giani Kiriţă a evoluat la Dinamo în perioada 1997-2003. A câștigat, îmreună cu clubul din Ştefan cel Mare, de două ori campionatul şi de trei ori Cupa României. Pentru Dinamo, Kiriță a jucat 147 de partide şi a marcat 9 goluri.

Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua. Lider în Seria 4 a Ligii a 3-a este Steaua, cu 26 de puncte. FCSB 2 o urmează în clasament, cu 24 de puncte acumulate în 10 etapei.

fcsb 2

Citește și EXCLUSIV | Derby-ul Steaua – FCSB 2, în ochii unui fost mare jucător: „Din cauza asta a început acest război. Steaua e una singură”