Gigi Becali, nervos din nou pe arbitri: ,,Aşa va fi la meciurile FCSB-ului! Se bagă dracu’!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, continuă atacurile asupra arbitrului Iulian Călin, care a fost la centrul partidei cu Sepsi, încheiată 1-1.

După ce la finalul jocului Sepsi – FCSB, centralul a fost criticat de Becali pentru deciziile luate în meci, acum patronul ,,roş-albaştrilor” a continuat tăvălugul la adresa arbitrului, cât şi asupra arbitrajului din Liga 1.

fcsb 1

Becali este de părere că mai mulţi oameni din fotbalul românesc se folosesc de ajutorul arbitrajului pentru a-i pune beţe în roate echipei sale.

,,Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu’. Nu e lipsă de valoare la Călin!. L-a pus dracu’! Păi cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol, dar el a scos mingea din plasă.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu’!

Tu crezi că Istvan Kovacs a făcut acolo (n.r. – la Hermannstadt – FCSB 1-0) pentru că așa a vrut el? Nu, s-a băgat dracu’! Dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

După ce a încheiat 1-1 cu Sepsi, FCSB poate pierde primul loc în Liga 1, dacă CFR Cluj o va învinge în meciul din această seară, de la ora 21:30 pe Universitatea Craiova.

fcsb cfr

CITEȘTE ȘI Florin Tănase, virulent la adresa arbitrajului: ”Vreau să analizeze cineva de câte ori a greșit”