OPINIE | Gigi Becali, îngenunchiat propriul virus: orgoliul

gigi-becali-fcsb-2

Gigi Becali a ratat ocazia de a-i vinde pe Dennis Man și Florinel Coman pe sume importante, iar acum riscă să nu mai poată primi pe ei nici cât a primit anterior.

Cunoscutul impresar Giovanni Becali a dezvăluit că vărul Gigi ar fi vândut cu sigurață unul sau doi jucători dacă nu era pandemia de coronavirus care să-i determine pe partronii cluburilor din Europa să se gândească de două ori înainte de a băga mâna în buzunar pentru a cumpăra fotbaliști.

Nu numai că nu a vândut niciun fotbalist pentru că a cerut prețuri exorbitante, ci acum pandemia de coronavirus l-a lovit direct și i-a scos din joc exact fotbaliștii pe care spera să ia zeci de milioane de euro, deci este de așteptat ca în perioada următoare cota acestora să scadă.

coman man fcsb

Și pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Gigi Becali a pierdut și calificarea în grupele Europa League și odată cu ea și banii care i-ar fi putut reveni după o astfel de performanță.

Așadar, din cauza unor orgolii personale, Gigi Becali a ajuns acum doar să cheltuie bani pentru a o ține pe FCSB în viață. Rămâne de văzut cât va mai avea patronul roș-albaștrilor chef să dea bani la echipă și nu cred că ar surprinde pe nimeni dacă într-o zi, așa, din neant, peste FCSB s-ar stinge lumina.

„Dacă acest virus n-ar fi fost, Gigi ar fi vândut unul sau doi jucatori și ar fi avut buget de 25 de milioane de euro. Putea merge în play-off și în grupele Europa League și să aducă acasă milioane de euro. Ar fi putut să rămână cap de serie în grupă, să avem un coeficient mai bun noi, ca țară.

Astea sunt urmările pandemiei. Sper că nu va continua atât de mult. Aud că va continua până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu maști, trăim cu asta. E cea mai periculoasa răceală. Hai sa-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, a comentat Giovanni.

Citește și • Gigi Becali s-a retras din viața publică! Vărul Giovanni ne spune motivul