Gigi Becali îi dă replica lui Florin Tănase: ,,Dacă ai valoare, joci pe orice teren”

După ce FCSB a făcut egal cu Universitatea Craiova, la Giurgiu, scor 0-0, Florin Tănase s-a plâns că echipa nu a putut juca pe Naţional Arena.

După ce Tănase a avut o remarcă ironică în acest caz, reacţia lui Gigi Becali nu a întârziat să apară, auzind spusele căpitanului echipei.

florin tanase fcsb

Patronul FCSB-ului a declarat că dacă jucătorii săi au cu adevărat valoare, pot evolau pe orice stadion din România, fără a se plânge.

Nu stau eu acum să comentez tot ce a spus Tănase.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Dacă ai valoare, joci pe orice teren, da?”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Deşi FCSB trebuia să dispute meciul cu Craiova pe Naţional Arena, acest lucru nu a mai fost posibil din cauza unei probleme tehnice cu cubul tabelei de marcat de la centrul terenului. La finalul meciului de la Giurgiu, Florin Tănase s-a declarat nemulţumit de situaţie.

Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare este bun. Le mulțumim celor de la Primăria București pentru că ne-au lăsat să jucăm acolo.

CristiTanase

Sper să ne obișnuim în noua casă și să câștigăm. Cu siguranță vom arăta mai bine pe viitor., a declarat Florin Tănase la finalul jocului.

Citeşte şi Tănase, supărat după ce FCSB a fost alungată de pe Arena Națională: “Le mulțumim celor de la Primăria București!”