Gigi Becali iese la atac, după ce a fost refuzat pe două stadioane din București: “Sunt bani publici și acolo se închiriază!”

gigi-becali

Patronul celor de la FCSB și-a exprimat dorința ca echipa sa să joace meciurile de acasă fie pe noua arenă din Ghencea, fie pe cea de la Arcul de Triumf, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea ambelor părți!

“Roș-albaștrii” au sperat degeaba că își vor găsi locul pe una dintre cele două arene cochete din București, dar se pare că nici MaPN și nici Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, nu sunt dispuși să le pună la dispoziție bucureștenilor vreun stadion.

Finanțatorului liderului din acest moment din Liga 1, Gigi Becali, a vorbit despre situația din acest moment a echipei sale, care caută o nouă casă, ținând cont că din luna aprilie nu vor mai putea juca pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu poate evolua nici în Ghencea, dar nici pe Arcul de Triumf, acolo unde FRR nu concepe să joace o altă echipă în afară de cea de rugby.

arcul de triumf

Unde să joc în Ghencea?! Joc în Ghencea, dar într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: «Domnul Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea». Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc?! Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt.

Pe «Arcul de Triumf» o să jucăm, dar și acolo există un stăpân, e Petrache. El a fost ales acolo, dar el e stăpân acum. În România, când e ales cineva pe funcție, el e stăpân. Ho, bă, că nu ești, bă, stăpân. Sunt bani publici! Și acolo se închiriază!”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Citește și FOTO | Continuă războiul pentru stadionul Ghencea! Gigi Becali anunță: „CSA va trebui să dea bani pentru a juca acolo!”