FOTO | Continuă războiul pentru stadionul Ghencea! Gigi Becali anunță: “CSA va trebui să dea bani pentru a juca acolo!”

Sursa foto: "AS 47"

CSA Steaua se află într-un conflict neîncetat cu FCSB, iar tensiunea dintre cele două cluburi a crescut semnificativ în ultimele săptămâni!

Războiul de la distanță dintre FCSB și CSA Steaua pare că nu ar avea șanse să se termine vreodată, iar ultimul motiv de neînțelegere dintre cele două echipe îl reprezintă noua arenă din Ghencea. Clubul Armatei nu este dispus sub nicio formă să îl pună la dispoziției formației din prima ligă, iar acest lucru a agitat și mai mult apele în conflictul dintre cele două formații.

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a vorbit despre noua arenă din Ghencea și a mărturisit că inclusiv “militarii” vor trebui să plătească pentru a juca acolo. Latifundiarul din Pipera consideră că orice echipă va putea juca pe acel stadion, din moment ce plătește chiria. Ulterior, finanțatorul “roș-albaștrilor” a adus în discuție și varianta ca FCSB să dispute meciurile de acasă pe arena Arcul de Triumf.

gigi becali 4

CSA Steaua va trebui să dea bani pentru a juca pe Ghencea, așa cum dau și eu. Nu au cum să joace gratis. Păi, este un stadion construit din bani publici. Nu au cum să joace acolo, fără să dea bani. Pe acel stadion trebuie să joace orice echipă care achită o sumă de bani.

(n.r. despre Arcul de Triumf) Stadionul nu a fost făcut cu destinația rugby, ci fotbal, nu? Dacă statul vine și investește o sumă de bani pentru destinația fotbal, vii tu si nu dai voie. Nu se ține cont de lege la noi, în România. Tac din gură și fac ce pot. Râde Dumnezeu de ei și face dreptate. Îi ține prin Liga 3!”, a spus Becali, potrivit Pro X.

Citește și CSA Steaua îi face concurență lui Gigi Becali! Daniel Oprița, mai bine plătit decât Toni Petrea