Gică Hagi l-a sfătuit în urmă cu câteva zile pe Gigi Becali să reducă salariile fotbaliștilor de la FCSB pentru a avea din nou succes.

Patronul formației din Capitală îl contrazice pe antrenorul Viitorului. Becali este de părere că jucătorii nu ar accepta să le fie reduse salariile. Acesta a explicat că fotbaliștii pe care îi cumpără sunt deja formați și au nevoie să fie plătiți pe măsură.

„Ceea ce spune Gică se întâmplă la oameni care au suficienţă. Salariile mai mici, cum spune el, nu ai cum să le faci. Mă mir că a spus asta! Jucătorii nu acceptă aşa ceva. El ia copii de la 14-16 ani şi face cât vrea salariu. La mine eu nu pot aşa, eu îl iau gata format pe jucător.” a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

„Atenţie, Gigi, când ai făcut performanţe mari, jucătorii aveau 10.000 de euro salariu. Când ai atât în România, plus bonusuri, sunt bani mulţi. Eu le dau jumate, jumate. Salariu mic, plus bonusuri.”, i-a transmis ”Regele” lui Becali, în urmă cu câteva zile.

Vezi și VIDEO | Situația unuia dintre cei mai constanți jucători de la FCSB! Motivul pentru care Momcilovic nu mai joacă