Duminică, la finalul partidei Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-1, Gigi Becali a șocat audiența când a recunoscut public implicarea sa la echipă peste Nicolae Dică și după ce a dezvăluit pe cine are de gând să numească în viitorul apropiat ”principal” la FCSB.

Deși, toată lumea se aștepta ca patronul să ia măsuri dure împotriva lui Dică și să îl demită după înfrângerea de pe Oblemenco, Becali a dat garanții că îl va păstra în funcție. Cel puțin momentan. Într-un moment de sinceritate maximă, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că are în plan să îl aducă pe banca tehnică a vicecampioanei pe Ionuț Luțu, după ce acesta își va lua licența de antrenor:

Să spun adevărul. Niciodată nu mă supăr când cineva spune adevărul. Dică a spus adevărul. Cum adică? Păi eu pedepsesc pe cineva că spune adevărul? Are omul dreptate, nu e lăsat de mine și de aia face ce face, poate mai puțin, poate mai mult. Așa cred eu.

Citește și VIDEO | Mesaj emoționant al lui Devis Mangia după victoria cu FCSB: ”Ilie Balaci a câștigat meciul azi”

E adevărat că probabil nu a fost lăsat astăzi să facă cum voia el. (Schimbarea cu Tănase ați făcut-o dumneavoastră?) Nu-mi aduc aminte. Dică nu are nicio vină. Și atunci cum să-l dau eu afară? Eu sunt vinovat. Dacă el alege să plece, să plece. Nici eu nu vreau, se alege praful” .

După care a continuat: „Și acum vă spun: cât de curând o să-l vedeți, peste un an, pe Luțu antrenor. O să vedeți. Care Luțu nu o să mai plângă. Antrenor la FCSB. (…) Când ia licența, da, că fac așa cum vreau eu. Păi nu e acolo și stafful de antrenament? Îi spun lui Ilie să-mi dea el preparatori”, a spus Becali la Digi Sport.

Foto: Fanatik