FCSB s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off.

Patronul formației din Capitală este mulțumit de jucătorii lui. Gigi Becali a explicat că în următoarea etapă va susține Universitatea Craiova. Oltenii o vor întâlni pe CFR Cluj pe teren propriu: ”Sunt foarte mulţumit de victorie, de joc. Am luat două goluri aiurea, au intrat de două ori în careu în prima repriză şi au dat două goluri. Am controlat jocul total zic eu. Felicit toată echipa pentru dăruire, pentru muncă. (Aveţi ceva de reproşat arbitrajului?) Eu nu ştiu, eu am înţeles că nu ştie nimeni nici la ora asta de ce s-a anulat golul. Nu am înţeles şi am înţeles că mai avem 11 metri, să spună Crăciunescu.

(Poate ar trebui VAR-ul) Pentru ce să fie introdus VAR-ul? Dacă nu vrea arbitrul să dea, nu mai poate VAR-ul să facă nimic. Dacă arbitrul nu vrea. Dacă nimeni la ora asta nu ştie de ce s-a anulat golul. Nimeni! Voi ştiţi? De ce s-a anulat?

Acum sunt la 7 puncte de CFR… e greu. Eu aş vrea să intre în luptă. Craiova este echipă bună, poate să bată pe CFR, să batem şi noi pe CFR şi să trecem noi pe primul loc.” a declarat Gigi Becali pentru TelekomSport.

Pe locul 2 se află FCSB în clasamentul Ligii 1. Formația din Capitală va întâlni în următoarea etapă pe Sepsi Sfântu Gheorghe.