Gigi Becali are nevoie de forța divină: “Eu acum lupt și cu dracii! Numai ei au făcut așa ceva cu FCSB”

Partida dintre CSU Craiova și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 0-0, a fost cea care a stabilit clasamentul final după terminarea sezonului regulat.

FCSB, după egalul de Sepsi, scor 1-1, intră așadar în play-off din postura de lider al Ligii 1, fiind urmată la doar un punct de CFR Cluj. Formația lui Toni Petrea rămâne astfel după înjumătățirea punctelor cu doar 33 de puncte, în timp ce ardelenii au 32 de puncte, iar CSU Craiova cu trei mai puțin.

profimedia 0546417608
Sursa Foto: Profimedia Images, Credit: Alex Nicodim/SIPA//SERRESRAPHAEL__ALX5058/2007231515/Credit:Alex Nicodim/SIPA/2007231518,Image: 546417608,

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a acuzat arbitrajul după meciul de la Sfântu Gheorghe, iar acum, înainte de startul play-off-ului, este de părere că dacă echipa sa avea parte de arbitraje corecte, ar fi strâns mai multe puncte în plus.

“Numai dracii pot face așa ceva, eu n-am văzut de când mama m-a făcut așa ceva, ce au făcut Istvan Kovacs și cu Călin ăsta. Le-au întunecat mintea dracii. Istvan Kovacs, după pe mintea lui, și acum zice că a arbitrat corect. Călin, la fel. Dacă se arbitra corect, FCSB avea vreo 15 puncte în plus. Un om nu poate să facă așa ceva. Istvan Kovacs, dacă este om, și este om, nu putea să facă așa ceva, dracii l-au făcut”, a declarat Gigi Becali, conform Pro X.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

“Eu acum lupt și cu dracii, nu numai cu arbitrii, numai dracii au făcut așa ceva cu FCSB, câte un 11 metri pe meci, două, asta numai dracii pot să facă. FCSB luptă cu echipa adversă și cu dracii care au luat mințile arbitrilor. Dacă Istvan Kovacs are mintea întunecată de draci, nici VAR-ul nu-l luminează”, a mai spus Becali.

FCSB debutează în play-off cu FC Botoșani, duminică, de la ora 21:00. Meciul se va juca la Giurgiu, arena considerată ”acasă” pentru echipa lui Gigi Becali după mutarea de pa Arena Națională.

CITEȘTE ȘI –>> Continuă schimbul de replici dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: “El e antrenor, să-și vadă de treaba lui!”