Gigi Becali anunță revoluție în fotbalul românesc: “Probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la națională!”

gigi-becali-fcsb

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a arătat din nou foarte nemulțumit de arbitraj și a anunțat că se gândește chiar să nu îi mai lase pe jucătorii săi la loturile naționale, în semn de protest!

“Roș-albaștrii” nu concep să rateze în acest an titlul de campioni ai Ligii 1 și pentru asta vor să fie arbitrați corect în duelurile decisive din cadrul play-off-ului. După ce s-a contrat cu antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, în ultimele săptămâni pe tema erorilor comise de “cavalerii fluierului”, acum, patronul FCSB-ului a lansat un nou atac în direcția lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Concret, Gigi Becali a dezvăluit că se gândește chiar să nu își mai lase jucătorii la loturile naționale, în semn de protest față de greșelile arbitrilor. Finanțatorul “roș-albaștrilor” s-a arătat foarte revoltat deoarece la fiecare etapă elevii lui Toni Petrea acuză accidentări, ca urmare a intrărilor dure din partea adversarilor.

fcsb- becali

“Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională.

Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple

În fiecare meci suntem loviţi, avem 1-2 penalty-uri care nu ni se dau. L-aţi văzut şi pe Octavian Popescu, abia a scăpat la meciul cu Sepsi, era să-i rupă glezna. Pentru că suntem mai tehnici pot să ne lovească şi arbitrii nu iau nicio măsură”, a declarat Becali, potrivit Fanatik.

Citește și Gigi Becali, în conflict cu Edi Iordănescu: “Le-a zis să joace mai dur. Nu cred că fac ei de capul lor”