Gigi Becali, în conflict cu Edi Iordănescu: “Le-a zis să joace mai dur. Nu cred că fac ei de capul lor”

Gigi Becali a vorbit despre arbitrajele din Liga 1. Finanţatorul FCSB l-a atacat și pe Edi Iordănescu, după ce Olimpiu Moruţan s-a accidentat în Supercupa României, cu CFR Cluj. 

Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Să-i întrebaţi pe ei ce să facem. Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii.

edi iordanescu scaled 1

Probabil că le-a zis Edi (n.r. – Iordănescu) să joace mai dur, nu şiu, dar nu cred că fac ei de capul lor. Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e. L-aţi văzut pe jucătorul ăla de Clinceni, cum îl cheamă, portarul (n.r. – Vâlceanu) cu capul spart. Dă-i roşu şi gata. Nu poţi să schimbi culoarea cartonaşului când vezi sânge? Doar la noi se întâmplă asta”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali

FCSB ocupă prima poziție în clasdamentul Ligii 1, cu 36 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu un punct mai puțin.

Citește și Gigi Becali, ironic la adresa CSA Steaua: ,,Joacă pe coclauri în Divizia C! Oricum nu-i lasă legea să promoveze”