Gigi Becali a revenit în forță, la tv, chiar de Crăciun: “Coronavirusul a fost creat de oamenii care colaborează cu dracul”

Gigi Becali (62 de ani) a avut o apariție televizată, în prima zi a Crăciunului, în care a vorbit despre pandemia de coronavirus.

Finanțatorul clubului FCSB revenit pe micile ecrane, după ce nu mai dorise să apară la tv. Gigi Becali a făcut o serie de declarații controversate legate de pandemia de coronavirus.

Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi în termeni religioși. Dracul își face mendrele. Ce-l deranjează cel mai tare? Biserica, Sfânta Împărtășanie și Crucea. Asta îl arde pe drac.

Oameni de știință, câștigători de Premiu Nobel, spun că a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaborează dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic și a zis «Îți dau opreliște, Nu mai vezi mall-uri, închid barurile unde sunt droguri și «curvăsăraie», iar Bisericile, pe care le-ai vrut închise, le țin deschise!». A făcut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxă a spus «Un potir și o linguriță la Împărtășanie» și nu a zis nimeni nimic! Dracii au încercat, dar nu s-a putut. A zis «Vă las să cutremurați corabia puțin». Dar atât!

Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu «drogangiii», băuturile și «curvăsăreala». Lumea vine la Biserică. Îți dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit păcatul, dar a rămas Biserica.

S-a împuținat dragostea și fac dracii pandemie și virusuri! Dacă avem credința și mergem la Biserică, Dumnezeu le va rezolva. Dacă ne interesează să tăiem porci și să mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l interesează”, a declarat Gigi Becali la România TV.

gigi-becali-coronavirus-covid-19

Citește și În mijlocul anchetei în care Colțescu este acuzat de rasism, UEFA a lansat un documentar despre discriminare

Patronul FCSB a continuat seria declarațiilor controversate despre pandemia de coronavirus.

Latifundiarul din Pipera a continuat declarațiile despre pandemia de coronavirus și a anunțat medicamentația potrivită, în cazul infectării.

Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febră. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! 

Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtam mască. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te așteptă Hristos”, a mai spus Becali.

gigi becali 2

Citește și VIDEO-FOTO | Răzvan Lucescu, sărbătorit de Al Hilal pentru titlul de cel mai bun antrenor român al anului 2020