RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a lămurit conflictul cu Anamaria Prodan, după transferul lui Man: „O să primească și ea bani!”

Patronul celor de la FCSB a bătut orice record cu mutarea lui Dennis Man la Parma, iar plecarea golgheterului Ligii 1 în Italia este cel mai scump transfer din istoria României!

Fostul fotbalist al „roș-albaștrilor” a obținut aseară transferul mult așteptat, astfel că urmează să joace peste doar câteva zile prima partidă oficială în tricoul formației de pe Ennio Tardini. După ce toată iarna a fost dat pe la mai multe echipe, Dennis Man a ajuns în cele din urmă la Parma, formație care a făcut tot posibilul să îl aducă încă din această iarnă pe starul de la FCSB.

Impresariat de Anamaria Prodan, tânărul internațional a fost ajutat însă de Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, să obțină mutarea în Italia. Agentul în vârstă de 68 de ani se pare că a intermediat în ultima perioadă discuțiile dintre patronul FCSB și cel al Parmei, în ciuda faptului că Anamaria Prodan negocia și ea de mai multe luni transferul fotbalistului.

Finanțatorul bucureștenilor, Gigi Becali, a vorbit despre situația din acest moment dintre el și Anamaria Prodan, și a ținut să precizeze că s-au liniștit apele, iar impresarul va primi o sumă de bani de pe urma acestei mutări, chiar dacă transferul a fost realizat exclusiv de Giovanni.

”Am rezolvat-o și cu Ana, s-au liniștit apele. A muncit și Ana, a adus o ofertă, Giovanni a muncit mai mult și a adus o ofertă mai mare. Am ținut oferta secretă. Transferul este exclusiv toată munca lui Giovanni. I-am spus să stea la Miami, la plajă, o să primească și ea bani.

Noi ne gândim că Man va merge mai departe și probabil ea va câștiga bani pe viitor, dintr-o eventuală asociere cu Giovanni. I-am zis: ‘Stai acasă și iei o sută de mii de euro, nu-ți convine?‘”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Citește și Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Gigi Becali a “fentat-o” și a apelat la vărul Giovanni pentru transferul lui Man!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare