Gigi Becali a făcut lumină după propunerea venită din Moldova: “M-am decis”

gigi becali fcsb

Finanțatorul roș-albaștrilor a reacționat după ce omologul său de la FC Botoșani i-a scăzut prețul lui Chindriș având în vedere perioadă de criză prin care trece tot fotbalul românesc. 

Deși ar fi trebuit să fie o veste bună pentru el, iar cele două părți să se apropie de un numitor comun, Gigi Becali a surprins din nou. Și a răspuns cu o nouă ofertă pentru  Valeriu Iftime.

“Știu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm” a afirmat omul cu banii de la FCSB pentru Pro Sport.

valeriu-iftime

Iar latifundiarul crede că această tactică va da până la urmă roade.

“Îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înțeleg că el ține la marfa lui, dar trebuie să înțeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăștia pe un jucător care abia acum se face cunoscut și nu a evoluat niciodată în cupele europene” a încheiat Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI –>> Internaționalul român ținut pe loc de clubul său: “S-ar fi lăsat cu amenzi și rezilieri”