RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Drama prin care a trecut un fost fotbalist de la FCSB: „A fost împiedicat să progreseze, sunt foarte multe interese!”

Tatăl unuia dintre cei mai promițători jucători din ultimii ani de la FCSB a vorbit despre momentele grele prin care a trecut fiul acestuia de-a lungul carierei de fotbalist!

Actualul goalkeeper al Viitorului Constanța, Valentin Cojocaru (25 de ani), a trecut prin clipe dificile în urmă cu mai mulți ani, dar în cele din urmă a reușit să își regăsească drumul și să nu renunțe la visul său. Fostul portar al FCSB-ului s-a întors în România după mai multe experiențe nereușite în străinătate.

Tatăl lui Valentin Cojocaru a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat fiul său în cariera de jucător profesionist și a mărturisit că sunt foarte multe interese în fotbal.

După vârsta de 19 ani a fost împiedicat să progreseze. Da, în mod intenţionat, cu rea credinţă. În fotbal sunt multe interese, iar Valentin a decis să meargă înainte de unul singur. Din cauza asta a avut mult de pătimit. Din acel moment, patronul a primit doar informaţii eronate despre el.

În acelaşi timp, la TV, veşnicele trompete de serviciu spuneau “iarăşi a greşit Cojocaru”, iar el nici nu jucase. Atunci când Valentin s-a întors din Italia, un fost mare portar spunea “Cojocaru e terminat”. Ei bine, uite că nu a fost chiar aşa. Ştiu foarte multe lucruri, încerc să mă abţin. Au trimis italienilor poze indecente cu femei goale care urmau sa ajungă în paturile lor dacă nu îl bagau să joace, să îl elimine!

Pentru un părinte este foarte greu de suportat, noi ne-am consumat enorm, chiar mai mult decât el. Valentin şi-a văzut de drumul lui, nu a băgat în seamă şicanele, răutăţile, piedicile!”, a declarat părintele portarului de 25 de ani, potrivit playsport.ro.

700.000 de euro este cota de transfer a lui Valentin Cojocaru, potrivit Transfermarkt.com. Actualul goalkeeper al celor de la Viitorul Constanța a mai evoluat de-a lungul timpului pentru echipe precum FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol și FC Voluntari.

Citește și FOTO | Echipa din Liga 1 care va avea un stadion de cinci stele: “Lucrările s-ar putea termina şi mai repede!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare