Gigi Becali intervine în scandalul FRF – LPF: ,,Vor să comande pe banii noştri? Îţi zic să taci ca unui sclav”

sursa foto: libertatea.ro

Un scandal monstruos a izbucnit între FRF şi LPF, după ce Răzvan Burleanu a făcut mai multe declaraţii, joi, în urma şedinţei Comitetului Executiv.

Preşedintele FRF i-a acuzat pe cei de la Ligă că vor să controleze arbitrajul din România, pentru a favoriza anumite cluburi. Acesta a mai spus că implementarea sistemului VAR întârzie în Liga 1 tocmai din cauza LPF.

burleanu

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacşiomat în acet scandal dintre cele două părţi. Acesta spune că nu îi convine să scoată bani din buzunar pentru VAR, iar FRF să îşi asume supremaţia asupra CCA. Latifundiarul din Pipera mai scoate în evidenţă faptul că nu există înşelegere cu cei de la FRF.

,,Federația are arbitrii, da? Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii și să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noștri?! Dă-ne, bă, CCA și le facem noi pe toate!

gigi becali 2

Dar ei comandă tot! L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, după un african. Pun pe cine vor ei, fac delegările cum vor ei și nu răspund niciodată.

Eu ce să fac? Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur! De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni. Dar parca niciodată chiar așa.

Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav.”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro.

sediu frf

Citeşte şi Răspunsul LPF, după acuzaţiile lansate de Burleanu: ,,Am văzut că îi plac cifrele şi îi ofer eu câteva”