Gică Popescu intervine în scandalul CSA – FCSB! „Acest stadion trebuie să fie un centru de profit!”

Gica-Popescu
Gică Popescu

FCSB a primit interzis de la Florin Talpan, juristul CSA, pe noul stadion din Ghencea, însă Gică Popescu nu crede că o astfel de măsură ar fi una oportună.

Fostul mare „tricolor” este de părere că viitorul administrator al stadionului va trebui să profite de orice oportunitate pentru a face din noua arenă un centru de profit, iar orgoliile de genul celor dintre Becali și Talpan nu-și au rostul într-o astfel de afacere.

stadion ghencea 1

„Administrarea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare. Eu cred că proprietarul stadionului, în speță MaPN, trebuie să găsească diferite modalități pentru a găsi bani pentru administrarea stadionului.

Eu nu văd cum ar putea scoate MaPN bani din organizarea meciurilor de Liga a 3-a, Liga a 2-a. Acest stadion nu trebuie să fie un centru de cost ci un centru de profit.

Ambițiile acestea… nu le văd rostul pentru ca o echipă care poate să aducă bani, astfel încât costurile de întreținere să fie mici, nu văd rostul unor ambiții de genul ăsta. Și echipa națională ar putea juca acolo”, a declarat Gica Popescu, la PRO X.

gică-popescu-viitorul

Citește și • Ioan Becali îi atacă DUR pe spaniolii care au încercat să preia Dinamo: „Niște trepăduși!”